Valorile termice diurne vor creste luni fata de ziua precedenta, in cea mai mare parte a tarii, astfel ca vremea va deveni calda pentru aceasta perioada, dar cu precadere in vest si in sud, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax. Cerul va fi temporar noros si, indeosebi ziua, va ploua slab, local la munte, in centrul si nordul tarii, pe arii restranse in regiunile estice si cu totul izolat in rest. In zona montana inalta, izolat, vor mai fi si precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare.

In prima jumatate a intervalului, vantul va avea intensificari temporare in sudul, estul si centrul teritoriului, cu viteze de pana la 50...60 km/h, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 grade in nordul Moldovei si 20 de grade in Muntenia, iar cele minime se vor incadra intre 0 si 9 grade. Noaptea, in zonele joase vor fi conditii de ceata.

  • La Bucuresti

Valorile termice vor marca o crestere fata de ziua precedenta, astfel ca vremea va deveni deosebit de calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza si in prima parte a noptii, cand vor fi conditii de ploaie. Vantul va sufla in general moderat ziua, apoi va slabi in intensitate. Temperatura maxima va fi de 17...19 grade, iar cea minima de 5...6 grade.

  • Marti

Vremea va fi calda pentru aceasta perioada, chiar deosebit de calda in regiunile vestice. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales in estul si nordul tarii unde, izolat, va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 19 grade, iar cele minime intre 0 si 9 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase, local se va semnala ceata.