"In Europa avem o singura solutie: uniti fara rezerve impotriva islamismului terorist. Repatrierea imediata a celor care au invadat Europa in acest an, consolidarea si inchiderea frontierelor UE pentru migrantii musulmani printre care se strecoara grupari teroriste sunt o necesitate imediata", a scris Traian Basescu pe Facebook la cateva ore dupa atentatele din Paris, soldate cu peste 120 de morti.

"Sa scoatem in strada forte antiteroriste dupa ce zeci de cetateni europeni sunt ucisi cu cinism in inima UE nu este o dovada ca ne putem apara cetatenii impotriva flagelului terorist. OAMENI BUNI, intelegeti ca razboiul terorist s-a mutat pe teritoriul Uniunii Europene", a mai spus fostul presedintel.

Intr-o postare anterioara, legata tot de de atentatele din Paris, Traian Basescu a vorbit despre "politrucii europeni" si despre necesitatea ca Romania sa nu accepte cote de refugiati musulmani.

"Draga Stat Roman,

Te rog din suflet, oricit te-ar presa politrucii europeni, a caror demagogie o cunosc bine, nu accepta cote de refugiati musulmani.

Cota zero este solutia corecta.

Trebuie sa fim solidari cu statele UE la masuri inteligente, dar nu putem accepta solutii nerealiste.

Daca vrem o solutie realista, inchiderea frontierelor UE si expulzarea migrantilor este solutia corecta.

Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei ucisi la Paris.

Va rog nu ma considerati un antieuropean, ci doar un roman care intelege bine si ce spune si ce se intampla".

Citeste si: