Un bal al bobocilor care urma sa se desfasoare, joi seara, la Casa Tineretului, din Drobeta Turnu Severin, a fost anulat, dupa ce pompierii mehedinteni au inchis sala de spectacole in urma unui control in care au constatat ca aceasta are probleme in privinta normelor de securitate in caz de incendiu, potrivit Mediafax.

Balul bobocilor al elevilor de la Colegiul National ¬Stefan Odobleja¬, din Drobeta Turnu Severin, ar fi trebuit sa se desfasoare joi seara, incepand cu ora 18.00, la Casa Tineretului din municipiu, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) ¬Drobeta¬ al judetului Mehedinti mergand in control cu doua ore inainte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit prim-adjunctului ISU Mehedinti, colonelul Ion Vintila, in timpul controlului s-a descoperit ca cele doua cai de evacuare ale salii, existente la ultimul control, fusesera acoperite, fiind, totodata, descoperite nereguli si la instalatia electrica.

¬Decizia am luat-o pentru ca pe timpul controlului, care parea unul de rutina, am descoperit ca fusesera desfiintate doua cai de evacuare a persoanelor prin infiintarea unei fabrici de confectii pe holul care debusa liber spre exterior. A doua neregula care constituie criteriu de inchidere este data de faptul ca a fost desfiintata instalatia de securitate la incendiu, instalatie care ar fi trebuit sa aiba si functionare independenta din doua surse separate¬, a declarat colonelul Vintila in urma verificarilor facute la Casa Tineretului.