Un numar de 17 persoane au fost ranite, joi, dupa ce o cisterna a lovit un tramvai in fata Spitalului de Copii "Louis Turcanu" din Timisoara, traficul in zona producerii accidentului fiind blocat, informeaza Mediafax.

UPDATE Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Timis au declarat ca joi, in jurul orei 14:00, a fost reluata circulatia masinilor si a tramvaielor pe strada Iosif Nemoianu din Timisoara, unde o cisterna a lovit un tramvai, dupa ce soferul autovehiculului a facut intors fara sa se asigure.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Timis, Mirela Draghicioiu, accidentul a avut loc in fata Spitalului de Copii "Louis Turcanu" din Timisoara, dupa ce soferul unei cisterne a facut o manevra de intoarcere fara sa se asigure, iar autovehiculul a lovit un tramvai.

"Soferul in varsta de 40 de ani al unei autocisterne a facut o manevra de intoarcere pe strada din fata Spitalului de Copii, fara sa se asigure, masina intrand in coliziune cu tramvaiul care circula pe linia 1, inspre Gara de Nord. In urma accidentului, mai multi pasageri din tramvai au fost transportati la spital sau au avut nevoie de ingrijiri medicale la fata locului", a declarat Mirela Draghicioiu.

Politistii de la fata locului spun ca in accident au fost ranite usor 17 persoane, printre care si vatmanul tramvaiului.

Draghicioiu a mai afirmat ca atat soferul cisternei, cat si vatmanul tramvaiului au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

In acest caz a fost deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Atat circulatia rutiera, cat si cea a tramvaielor este blocata pe strada Iosif Nemoianu unde a avut loc accidentul.