Vremea va fi calda, chiar deosebit de calda pentru aceasta data, cu precadere in regiunile sudice, unde innorarile vor fi temporare si numai izolat va ploua, informeaza Mediafax citand informatii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

In restul teritoriului, cerul va fi mai mult noros, iar ploile vor fi prezente pe spatii restranse, in special in zona de munte. Vantul va prezenta intensificari in Moldova si Dobrogea, local in Oltenia si Transilvania, dar mai ales pe crestele montane, unde va fi tare. Temperaturile maxime se vor incadra intre 11 grade in Transilvania si 24 de grade in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4 si 13 grade. Pe arii restranse, in zonele joase de relief, indeosebi dimineata si noaptea se va semnala ceata.

La Bucuresti

Vremea va fi deosebit de calda. Cerul va fi variabil, cu innorari, in special in prima parte a zilei, cand temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade, iar cea minima va fi de 7...9 grade.

Joi, in tara

Vremea va fi deosebit de calda in cea mai mare parte a tarii. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 13 grade in Maramures si Transilvania si 25 de grade, izolat, in Oltenia si Muntenia, iar cele minime intre 3 si 12 grade, usor mai scazute in depresiuni. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari, mai ales in cursul zilei, in regiunile nordice si centrale, unde numai izolat, cu precadere la munte, va ploua slab.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane, iar spre sfarsitul intervalului si in Moldova si pe litoral. Pe arii restranse in zonele joase, indeosebi noaptea, se va semnala ceata.