Guvernul interimar condus de Sorin Cimpeanu se va reuni luni, la ora 10.00, intr-o sedinta extraordinara, in conditiile in care Executivul ar trebui sa discute programul de asistenta pentru ranitii din incendiul de la clubul Colectiv si familiile acestora, scrie Mediafax. De asemenea, luni, la ora 18.00, premierul interimar se va intalni cu ambasadorii statelor UE, SUA si Canada, acreditati la Bucuresti.

Sorin Cimpeanu a declarat sambata ca vor fi decontate "integral" costurile pentru pacientii care vor fi transferati in strainatate din Fondul de rezerva al Guvernului, iar pentru apartinatorii care insotesc ranitii vor fi, de asemenea, decontate cheltuieli de transport, cazare si masa.

El a mai spus ca se lucreaza la nivelul Ministerului Muncii pentru initierea unui program de asistenta si sprijin complex de reintegrare a victimelor tragediei de la Colectiv. "Este vorba de integrare pe mai multe planuri, si sociala, si asistenta, de scolarizare, asistenta psihologica si asistenta medicala", a precizat premierul interimar.