Un numar de trei autospeciale cu apa si spuma de la ISU Giurgiu, o autospeciala cu apa si spuma din Bucuresti si un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta din Bolintin Deal, judetul Giurgiu actioneaza, duminica, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie cu cereale din localitatea Bolintin Deal, informeaza Agerpres.

"Incendiul a fost anuntat de proprietar prin 112 in aceasta dimineata. S-au deplasat la fata locului trei autospeciale cu apa si spuma de la ISU Giurgiu, a venit in ajutor si un echipaj cu o autospeciala cu apa si spuma de la ISU Bucuresti si actioneaza si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta din localitatea Bolintin Deal. Din primele informatii am inteles ca magazia are o suprafata de aproximativ 300 de metri patrati si era plina cu baloti de fan si cereale, cred ca e vorba de cateva zeci de tone de cereale si fan care au fost cuprinse de incendiu dar inca lucram pentru stingerea sa", a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al ISU Giurgiu, Cristian Virag.

El spune ca magazia in care a izbucnit incendiul era separata de case si alte gospodarii si nu ar exista victime umane.

"Deocamdata inca lucram la stingerea incendiului, cred ca mai dureaza vreo doua ore, din cate stiu nu este vorba de victime umane, dar mai dureaza pana la lichidarea incendiului si stabilirea cauzelor care au dus la producerea acestuia", a incheiat purtatorul de cuvant al ISU Giurgiu, Cristian Virag.