Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a avertizat ca sambata, duminica si nu numai, vor fi controale in cluburile din Centrul Vechi al Capitalei, iar acolo unde vor fi gasite nereguli se vor da amenzi si chiar se va trece la inchiderea lor, transmite Mediafax.

"Eu am sa transmit prin dumneavoastra un lucru ca sa nu intram in conflict cu nimeni de la discoteci si cluburi in seara asta. Sa-si numere clar cine intra si cine iese. Daca prindem un club sau o discoteca care depaseste cifrele prevazute prin autorizatia lor, asta daca au autorizatia, o sa inchidem pentru 60 de zile si o sa amendam intre 30 si 100.000 lei, asa cum prevede legea", a afirmat secretarul de stat Raed Arafat, sambata, la Palatul Victoria.

Arafat i-a sfatuit pe patroni sa puna "un om la intrarea" in cluburi pentru a permite accesul atator persoane cate prevede autorizatia de functionare.

"Asa ca toti sa-si puna un om la intrare si sa respecte exact regulamentele. Cu asta evitam orice masura care sa o luam noi. Daca vom gasi pe cineva care nu respecta, vom lua masurile imediat, asa cum prevede legea. Si, da, vor fi controale si astazi si maine si poimaine (sambata, duminica, luni - n.r.), continuu", a spus Arafat.