Dupa ce a anuntat bilantul victimelor din incendiului de la Colectiv si situatia ranitilor aflati in spitale, premierul interimar Sorin Cimpeanu a tinut sa multumeasca fundatiilor pentru implicarea financiara, singura pe care a nominalizat-o fiind Fundatia Mereu Aproape, afiliata trustului Intact.

"As vrea sa mai fac o precizare, pentru ca doresc ca chestionarea acestei situatii sa se faca in conditii de deplina transparenta. In ceea ce priveste sprijinul apartinatorilor, este un element important. V-am spus cum stam pe cele doua paliere, sprijinul de urgenta pentru decontarea cheltuielilor de transport, cazare si masa, dar vreau sa multumesc fundatiilor, Fundatia "Mereu aproape" si alte fundatii care s-au implicat in decontarea cheltuielilor apartinatorilor", a declarat, sambata, premierul interimar Sorin Cimpeanu, la Palatul Victoria, potrivit Mediafax.

Sorin Cimpeanu a devenit membru al Cabinetului Ponta odata cu remanierea guvernamentala care a avut loc imediat dupa alegerile prezidentiale, in decembrie 2014. El a preluat atunci portofoliul Educatiei la propunerea Partidului Conservator.