Adrian Despot, solistul Vita de Vie, afirma ca s-a intors cu "speranta" de la consultarile de la Palatul Cotroceni dintre presedintele Klaus Iohannis si reprezentanti ai societatii civile.

"Am fost la Cotroceni la prima runda de consultari. Am fost invitat de catre Presedintele Klaus Iohannis si am considerat ca trebuie sa fiu acolo, din respect pentru oamenii din strada si fata de institutia prezidentiala. Desi niciunul dintre participanti nu s-a autoproclamat 'reprezentant al strazii', cele mai multe dintre doleantele noastre au fost exprimate!

M-am intors cu SPERANTA", a scris Adrian Despot, pe contul lui de Facebook.

Reamintim ca in, cursul diminetii de vineri, Adrian Despot respinsese invitatia de a participa la consultarile de la Cotroceni, spunand ca participarea sa nu ar fi decat o alta improvizatie.

Ulterior, acesta a anuntat ca va onora invitatia: "Am fost invitat la Cotroceni de catre Presedintele Iohannis. In continuare consider ca nu sunt persoana potrivita insa, in spiritul respectului fata de democratie si simbolurile acesteia, voi fi acolo".

Despot este unul dintre eroii de la incendiul din clubul Colectiv, el ajutand la scoaterea unor tineri din clubul in flacari.