Dr. Sarah Pape, medicul britanic specialist in chirurgie plastica si arsuri, a afirmat vineri, Intr-o conferinta de presa sustinuta la Ambasada Marii Britanii, ca Marea Britanie poate prelua 12 dintre ranitii in club Colectiv, informeaza Agerpres.

Dr. Sarah Pape s-a declarat incantata sa intalneasca multi chirurgi plasticieni romani care le-au oferit o ingrijire medicala foarte buna pacientilor raniti in club Colectiv la sfarsitul saptamanii trecute.

Ea a apreciat faptul ca sunt doctori care muncesc foarte mult, sunt foarte dedicati, iar impreuna cu asistentii medicali lucreaza ca "o echipa minunata".

"Chirurgii de aici nu au nevoie de mine sa opereze. Eu le dau informatie suplimentara sa ii ajut sa decida care parte a corpului si cat de mult necesita chirurgie", a explicat medicul britanic.

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, a reafirmat ca tara sa este alaturi de Romania in tragedia de la Colectiv. "Doresc sa transmit condoleante tuturor celor afectati de tragedia de la clubul Colectiv. Este un moment foarte dificil pentru fiecare roman. Marea Britanie este alaturi de Romania in acest moment foarte dificil", a spus Paul Brummell