​Adrian Despot, solistul trupei Vita de Vie, le multumeste celor care l-au indemnat sa mearga la consultarile care se tin vineri la Cotroceni, insa respinge invitatia, spunand ca participarea sa nu ar fi decat o alta improvizatie. Despot este unul dintre eroii de la incendiul din clubul Colectiv, el ajutand la scoaterea unor tineri din clubul in flacari. Presedintele Klaus Iohannis ii va primi pe reprezentantii societatii civile la consultari la Palatul Cotroceni vineri la ora 13:30,

Adi DespotFoto: Hotnews

Iata mesajul postat de Adi Despot pe Facebook

Va multumesc pentru sustinerea si increderea acordata. Va inteleg furia si dorinta de schimbare. Si eu, la fel ca si voi, sunt satul de improvizatii. Participarea mea in calitate de reprezentant la consultari nu ar fi decat o alta improvizatie. Nu am nici pregatirea si nici priceperea necesara pentru asa ceva.

Cu totii suntem nemultumiti de lipsa de profesionalism de care au dat dovada atat clasa politica cat si marea majoritate a functionarilor publici. Haideti sa nu facem greseala de a inlocui o serie de incompetenti cu o alta serie de incompetenti.

Cu respect,

Adrian Despot

Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele, pentru formarea unui nou Guvern, continua vineri, fiind asteptati la Cotroceni reprezentantii UNPR si ALDE si, in premiera, cei ai societatii civile si ai protestatarilor, care s-au putut inscrie pentru unul din cele aproximativ 20 de locuri. Consultarile de vineri incep la ora 11:30, cand la Palatul Cotroceni va sosi delegatia UNPR. De la ora 12:30 urmeaza sa discute cu presedintele Iohannis si reprezentantii ALDE.

Klaus Iohannis a avut joi primele consultari la Cotroceni, cu PSD, PNL, UDMR si minoritatile. PSD a anuntat ca vrea o noua runda de negocieri cu partidele, liberalii insista pentru organizarea de alegeri anticipate.