Managerul Spitalului de Urgenta Floreasca, Radu Alexandru Macovei, si-a dat demisia inainte de incendiul de vineri noaptea din Clubul Colectiv, dar a revenit asupra deciziei. Acum se afla in spital ca manager si medic si are in ingrijire doi pacienti dintre zecile de arsi de la Colectiv, a declarat pentru HotNews.ro ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

Spitalul de Urgenta FloreascaFoto: AGERPRES

"Si-a dat demisia, dar dupa tragedia de la Colectiv am avut o discutie si a revenit in spital. Vom vedea ce va fi dupa ce se va termina totul", a spus Banicioiu.

Reamintim ca la Spitalul Floreasca sunt internati 14 pacienti care au suferit arsuri in incendiul de la Clubul Colectiv. Sase dintre ei sunt in stare critica.

Pe langa medicii romani, mai multe echipe de medici din Franta, Israel, Turcia au fost si sunt prezenti in spitalele bucurestene pentru a acorda ajutor medicilor romani. Sarah Pape, medic britanic supraspecializat in tratarea pacientilor cu arsuri, este de luni in Romania pentru a-i ajuta pe ranitii din Colectiv, alaturi de echipa de doctori de la Spitalul Bagdasar Arseni.