Kulturhaus Bukarest anunta "suspendarea tuturor activitatilor comerciale pentru o scurta perioada de timp", pana la "finalizarea expertizelor PSI si a tuturor lucrarilor de siguranta ce vor rezulta in urma acesteia".

Iata mai jos comunicatul Kulturhaus Bukarest, postat pe Facebook.

"Spatiul nostru are structura de rezistenta in proportia cea mai mare executata din beton armat, cu bolti de caramizi si grinzi de fier. Kulturhaus Bukarest are mai multe iesiri de urgenta in caz de pericol, semnalizate clar prin luminoblocuri sau semnalizatoare luminate. De asemenea, spatiul este prevazut cu stingatoare, hidranti interiori si exteriori.

Principala prioritate a noastra este siguranta oamenilor care ne calca pragul. In urma evenimentului tragic de la clubul Colectiv in care ne-am pierdut prieteni buni iar altii se zbat intre viata si moarte, am decis sa sistam orice activitate comerciala, iar in timp ce suntem alaturi de ei, de prietenii si de familiile lor, vom lucra cu discernamant si organizat pentru cresterea sigurantei in club.

Spatiul Kulturhaus nu se inchide, doar ia o pauza pentru finalizarea expertizelor PSI si a tuturor lucrarilor de siguranta ce vor rezulta in urma acesteia.

In zilele imediat urmatoare vom da drumul unei campanii de instiintare a publicului nostru.

Masurile luate de noi pentru cei care vin la evenimentele noastre au ca principal scop prevenirea oricarui risc astfel incat publicul care vine in Kulturhaus sa constientizeze ca va fi mereu in siguranta.

Va multumim mult pentru intelegere si sustinere".