Vremea se va mentine frumoasa, joi, cu cer senin, iar ziua va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru prima decada a lunii noiembrie, in majoritatea zonelor tarii, cu precadere la deal si la munte. In schimb, pe arii restranse, in zonele joase in special din centru, din vest si din sud-est, mai ales dimineata si noaptea, se va semnala ceata sau nebulozitate joasa, izolat vor fi conditii de burnita, astfel ca valorile termice se vor situa in jurul normelor specifice datei, informeaza Mediafax, citand Administratia Nationala de Meteorologie.

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi de la 9...10 grade izolat in vest si centru pana la 18...19 grade in dealurile sudice; minimele termice vor fi cuprinse intre -7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 7 grade pe litoral.

La Bucuresti

Vremea va fi in general frumoasa, iar ziua va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, dar la sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata sau nebulozitate joasa. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 16...17 grade, iar cea minima de 1...3 grade.

Vineri

Vremea se va raci in toata tara, astfel ca doar in zonele montane si in Subcarpatii Getici inca va fi mai cald decat in mod obisnuit. In restul teritoriului, valorile termice la amiaza vor deveni apropiate de mediile climatologice ale datei, iar in nordul Moldovei, in Dobrogea, dar si in zonele joase din Banat si Crisana, unde ceata si nebulozitatea joasa ce vor aparea dimineata si noaptea pot persista si peste zi, va fi o vreme rece. Izolat vor fi conditii de burnita. In celelalte zone cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 7 si 15 grade, usor mai ridicate in dealurile Olteniei, iar cele minime intre -5 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 6 grade pe litoral.