Consilierul premierului Victor Ponta, Mirel Palada, ii ironizeaza, intr-o postare pe blogul sau, pe manifestantii care au cerut marit seara in strada demisia premierului, intrebandu-se "ce are Ponta cu tragedia de la clubul Colectiv?" si raspunzand tot el: "Pai are. N-are direct. Dar are. Ca nu are basca", scrie Mediafax.

Mirel Palada afirma, intr-o postare pe blog intitulata "Jos Ponta pe intelesul celor care fie nu inteleg, fie nu vor sa inteleaga", ca toata lumea pune intensitatea manifestatiei de marti seara doar pe seama indignarii civice.

"Deci vrem capul lui Motoc! Cine e de vina? Ala sa plateasca! Dar nu numai ala, ca toti sunt vinovati. Huo Piedone. Huo Oprea. Huo Daniel, ca n-ai zis ce trebuia si n-ai fost unde trebuia. Huo Arafat. Huo Ponta. Huo toti. Stai asa. Stai un pic. Ce are Ponta cu tragedia de la clubul Colectiv? Pai are. N-are direct. Dar are. Ca nu are basca", sustine el. Palada afirma ca, in urma cu un an, "o seama de romani, multi, au votat cu Ponta si au vrut ca acesta sa fie Presedintele Romaniei.

In acelasi timp, o alta seama de romani, multi si ei, au votat sa iasa Iohannis Presedintele Romaniei. Cei mai multi dintre acestia - si care s-au dovedit a fi mai multi decat aia care il voiau pe Ponta - au urmatoarele caracteristici dominante. A micut: sint de regula mai tineri, mai frumosi si mai salbateci. Si b micut: il urasc pe Ponta cu toata sinceritatea tineretii lor de frumosi anti-comunisti, anti-sovietici, anti-chinezi, anti-pesedisti".

El sustine ca acestia au votat impotriva lui Ponta "din varii motive, ca nu le place de fata lui, ca-l considera un comunist kaghebist care vinde tara la rusi si la chinezi, ca e produsul acelui partid nasol care e yuk si cih si naspa si nasol, adica al PSD-ului, din toate aceste motive si probabil si datorita faptului ca n-are basca, nu le place de el. Doar ca asta nu prea s-a intamplat. Buba mare, fetelor".

Palada mai spune ca, in pofida "votului lor puternic anti-Ponta si a trairilor lor puternice si sincere, deci frumoase si salbatice, Ponta nu a cazut".

"Cumva, nu stim cum, minune mare maica, Ponta a supravietuit politic si a ramas in continuare Premierul Romaniei. Mai mult si mai nasol pentru tinerii frumosi si salbateci ori pentru Iohannis: a continuat sa faca treaba buna la Guvern. (...) Drept pentru care tristul accident din clubul Colectiv, mai ales datorita faptului ca acolo au murit indeosebi oameni tineri, i-a facut pe toti cei anti-Ponta sa descopere un motiv nemaipomenit de fabulos sa isi strige din nou dorinta neindeplinita de un an de zile: Jos Ponta!", mai scrie Palada.

El afirma ca nu este vorba doar de "o strigatura civica", ci si "o strigatura politica, nascuta din exasperarea faptului ca au votat impotriva lui Ponta si totusi dorinta lor nu se intampla".