Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, spune ca intelege furia oamenilor care au iesit marti seara in strada, el mentionand ca este nevoie sa se afle adevarul si toti cei care se fac vinovati de tragedia petrecuta vineri sa plateasca, indiferent ce functii sau responsabilitati au, scrie Mediafax.

Valeriu ZgoneaFoto: Agerpres

"Ii inteleg pe oamenii care au iesit in seara aceasta in strada. Le inteleg furia. Cred ca a venit momentul ca intreaga clasa politica sa inteleaga ca nu mai merge cu jumatati de masura", scrie Zgonea pe contul sau de Facebook.

El adauga ca "de data aceasta, trebuie sa se mearga pana la capat" si ca "trebuie ca societatea sa stie exact cine si de ce se face vinovat pentru moartea acelor tineri nevinovati".

"Regulile nu mai trebuie aplicate discretionar. Legile nu mai trebuie acoperite de coruptie si spagi. Aplicarea corecta a legilor poate salva vieti. La fel cum nerespectarea lor a omorat oameni. Este nevoie sa se afle adevarul si toti cei care se fac vinovati de aceasta tragedie sa plateasca, indiferent ce functii sau responsabilitati au", continua Zgonea.

"Memoria tinerilor morti in ᅡColectivᅡ nu are nevoie de monumente, ci de dreptate!", conchide Zgonea.