Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anuntat marti, intr-un comunicat de presa, ca vrea sa construiasca un monument in memoria victimelor din clubul Colectiv.

CRistian Popescu PiedoneFoto: Primaria Sector 4

"Cu sprijinul unor oameni inimosi, care au inteles intotdeauna sa sprijine proiecte de suflet, cu lacrimi si o suferinta adanca, respectam de-a pururi memoria acestor tineri nevinovati, ridicand spre Cer ruga noastra si MONUMENTUL CELOR FARA DE VINA, pe care care vom grava numele tuturor celor care au pierit in urma tragediei din data de 30 octombrie a.c", se rata in acest comunicat.

"Foarte curand, in rondul situat pe strada Tabacarilor nr. 7, MONUMENTUL CELOR FARA DE VINA va fi edificat, prin aportul unor personalitati ale vieti publice, care au raspuns acestei initiative a Primarului Cristian Popescu - Piedone", precizeaza primaria.

"Ca om sunt prabusit sufleteste, cu gandul la drama familiilor care isi plang acum oamenii dragi pe care i-au pierdut. Ma rog pentru ranitii care lupta acum pentru viata lor pe patul de spital. Condoleante familiilor, pentru imensa pierdere, iar noua, tuturor, intelepciunea de a deprinde invatamintele necesare si de a judeca drept!", a declarat primarul, citat in acest comunicat.

Sambata, prima zi dupa tragedie, Cristian Popescu Piedone spunea ca nu are ce sa-si reproseze si ca din punctul de vedere al primariei Clubul Colectiv a functionat legal, in ciuda faptului ca nu exista autorizatie de la ISU.

Primarul a declarat sambata, in fata clubului Colectiv, ca localul nu detinea autorizatii de la ISU pentru ca avea o declaratie pe propria raspundere, care este cuprinsa intr-un acord de functionare.