Taxele aferente serviciilor medico-legale de imbalsamare si cosmetizare pentru victimele accidentului de la clubul Colectiv au fost suspendate, prin decizia conducerii, anunta, marti, Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici" (INML) din Bucuresti, potrivit Mediafax.

Anuntul a fost facut marti, de INML, dupa ce in mass media au aparut informatii potrivit carora rudelor unor victime ale incendiului le-ar fi fost ceruti bani la institut.

Potrivit INML, toate taxele aferente serviciilor medico-legale de imbalsamare si cosmetizare pentru toate victimele accidentului de la clubul Colectiv au fost suspendate.

Reprezentantii institutiei precizeaza ca aceasta nu desfasoara activitati funerare si nu presteaza servicii funerare, precum vanzarile de produse funerare, sicrie etc.

"In aceste zile tulburate de nefericire, in Institutul National de medicina Legala 'Mina Minovici' Bucuresti, medici legi;ti, asistenti, infirmieri, personal auxiliar si-au manifestat cu devotament activitatea la locul de munca in expresie a solidaritatii, dar si a datoriei umanitare si profesionale. Conducerea institutiei a demarat o cercetare si o analiza a activitatii desfasurate in aceasta perioada, urmand ca rezultatele ei sa fie comunicate public, a mai spus directorul medical al INML, Cristian Curca.