Miercuri, vremea va fi predominant frumoasa, iar in zonele de deal si de munte va fi si usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, informeaza Mediafax. Cerul va fi mai mult senin, dar in zonele joase de relief, mai ales dimineata si noaptea, pe arii restranse va fi ceata sau nebulozitate joasa, izolat posibil persistenta in regiunile intracarpatice.

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor situa intre 10...11 grade in Transilvania si 19 grade in Subcarpatii Getici, iar cele minime se vor incadra intre -9 grade in depresiuni si 9 grade in Dealurile de Vest.

La Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasa si usor mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 16 grade, iar cea minima va fi de 0...2 grade.

Joi, in tara, vremea va fi predominant frumoasa si mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada in zonele de deal si munte, unde cerul va fi mai mult senin. In restul teritoriului, local se va semnala ceata sau nebulozitate joasa, in special dimineata si noaptea, iar izolat, mai ales spre sfarsitul intervalului, vor fi conditii de burnita.

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8...10 grade in vestul si centrul tarii si 18 grade in dealurile Olteniei si Munteniei, iar cele minime se vor incadra intre -7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 8 grade in nordul litoralului.