Marti dimineata, 35 de politisti din Prahova efectueaza sapte perchezitii domiciliare la locuintele unor persoane banuite de comiterea unor infractiuni de inselaciune, iar noua persoane urmeaza a fi aduse la sediul politiei pentru audieri, informeaza Inspectoratul Judetean.

Perchezitiile se fac in Bucuresti, Pitesti si Mioveni si in localitatea Potlogi din judetul Dambovita, la domiciliile unor persoane banuite de comiterea unor infractiuni de inselaciune prin metoda castig.

Din cercetarile efectuate de politisti a reiesit ca, in perioada iulie - octombrie a.c., persoanele banuite, prin folosirea unor calitati oficiale mincinoase, ar fi inselat 11 persoane vatamate cu suma totala de peste 150.000 de lei.

Cele 9 persoane, banuite de implicare in activitatea infractionala, urmeaza a fi aduse, cu mandat, la sediul politiei, pentru audieri si dispunerea masurilor legale. Activitatile se desfasoara in cadrul unui dosar penal instrumentat de Biroul de Combatere a Infractiunilor contra Persoanei si Patrimoniului al Politiei municipiului Ploiesti.