Bilantul dupa incendiul de vineri din clubul Colectiv a urcat luni la 31 de morti. Inca un pacient de la Spitalul de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri a murit luni, anunta Digi 24. Persoana care si-a pierdut viata luni era singurul ranit ramas neidentificat dupa incendiu. Informatia privind cel de-al 31-lea deces a fost comunicata de vicepremierul Gabriel Oprea, luni dupa-amiaza, in sedinta grupului de lucru de la Guvern, scrie Mediafax. Ulterior, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat, la Palatul Victoria, ca 10 raniti in incendiul din clubul Colectiv, internati in spitale din Capitala, au fost externati luni, fiind inregistrat si un deces la Spitalul de Arsi.

Persoana decedata luni este tanarul ramas neidentificat care era internat la Spitalul de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Capitala. Tanarul era singura victima neidentificata a tragediei din Clubul Colectiv.

Directorul medical al spitalului, Cristian Nitescu, declara, luni, ca in unitatea medicala exista in continuare un pacient neidentificat si ca, potrivit unor informatii, baiatul nu ar avea alta familie decat un frate plecat in strainatate.

Doctorul a precuzat ca tanarul neidentificat era intr-o stare foarte grava si avea arsuri de gradul carbonizarii la maini si antebrate.

Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, declarase, duminica, ca numarul deceselor s-ar putea dubla, in conditiile in care multi raniti sunt in stare critica.