Anchetatorii au ridicat duminica documente de la mai multe institutii publice in cadrul anchetei privind incendiul de la clubul Colectiv, printre care se afla Primaria Sectorului 4 si Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM), informeaza Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au ridicat de la sediile mai multor institutii publice si private documentele apreciate ca fiind utile solutionarii cauzei.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat sambata, ca, din punctul de vedere al institutiei pe care o conduce, au fost indeplinite toate formele legalede eliberare a acordului de functionare a clubului unde s-a produs in noaptea de vineri spre sambata, un incendiu puternic care s-a soldat cu 30 de morti si peste 180 de raniti.

"Din punct de vedere al atributiilor pe care le are Primaria Sectorului 4, pentru emiterea acordului de functionare avem la dosar indeplinite toate formele legale de eliberarea acordului de functionare", a precizat Popescu.