Parchetul General: Inca nu a fost stabilita identitatea a 29 de raniti internati in spitale
Potrivit unui comunicat al Parchetului General transmis duminica si citat de Agerpres, in continuarea cercetarilor in dosarul privind incendiul produs in clubul Colectiv din Bucuresti, au fost desfasurate activitati complexe pentru lamurirea imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.
Astfel, activitatile de identificare a persoanelor decedate si transportate la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici" au fost finalizate, toate cele 26 de persoane fiind identificate.
De asemenea, au fost efectuate autopsiile medico-legale dispuse de procuror.
"Cu privire la persoanele internate in cele 12 unitati sanitare, s-a stabilit cu certitudine identitatea a 38 de persoane, fiind continuate activitatile specifice pentru stabilirea identitatii unui numar de 29 persoane", declara Parchetul.
S-a continuat cercetarea la fata locului de catre o echipa constituita din procurori, ofiteri de politie judiciara din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul Omoruri, Inspectoratul General al Politiei Romane - Directia de Investigatii Criminale, experti criminalisti ai Institutului National de Criminalistica, precum si ai Serviciului Criminalistic din cadrul DGPMB.
La aceasta activitate au participat, totodata, si reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, ai Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti, ENEL Romania si specialisti pirotehnisti, cu precizarea ca aceasta activitate va continua si in zilele urmatoare.
In plus, au fost ridicate noi mijloace materiale de proba ce urmeaza sa fie folosite pentru lamurirea imprejurarilor in care a avut loc evenimentul de vineri seara.
De asemenea, in baza delegarii, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti ridica de la sediile mai multor institutii publice si private documentele apreciate ca fiind utile solutionarii cauzei.
La sediul Politiei Capitalei, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, politistii Serviciului Omoruri din Politia Capitalei si ai Directiei Investigatii Criminale, continua audierile de martori.
In continuare, se verifica starea de sanatate a persoanelor internate in spitale, pentru a se stabili care dintre acestea pot fi audiate.
- -1 (3 voturi)Lista cu cei identificati (Duminică, 1 noiembrie 2015, 18:36) LeBaron [utilizator]Unde gasim lista cu cei identificati pana acum? Multumesc.raspunde trimite
- 0 (0 voturi)De cate ori (Luni, 2 noiembrie 2015, 5:51) io [anonim]De cate ori sa va mai spun? Nu exista "Parchetul General". Se numeste "Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie".raspunde trimite

Dan Amariei, la 20 de ani de la lansarea albumului Omul cu Șobolani – „Ne punem în cap”: „Existau niște locuri cu un farmec mișto, cum ar fi Lăptăria sau Motoarele, genul de locuri care nu cred că vor mai exista vreodată”
VIDEO REPORTAJ Libearty Sanctuary, cel mai mare sanctuar de urși bruni din Europa/ Care este populația reală de urși? Cât de mare ar trebui să fie ea?
Paradoxul pandemiei: internările s-au prăbușit în 2020, dar numărul infecțiilor nosocomiale a crescut față de 2019 - date oficiale la nouă luni
De ce căutăm urme de viață pe Marte și ce ar însemna pentru omenire dacă le-am găsi
Găurile negre supermasive, formate din materie întunecată? / Internauții au decodat mesajul secret al roverului Perseverance / GTA ar putea fi interzis în SUA /
S-au apucat mai mulți români de yoga în pandemie? „De acasă se muncește mai mult decât de la birou. Faptul că urmează ora de yoga, mă forțează să-mi închid laptopul”