Trei persoane s-au prezentat duminica la sediul Politiei Capitalei pentru a fi audiate in calitate de martori in dosarul incendiului de la clubul Colectiv, soldat cu 29 de decese.

La primele ore ale diminetii, doua fete, intre care una era bandajata, au fost aduse cu o masina a Politiei, relateaza Agerpres.

De asemenea, un tanar care avea un bandaj la urechea dreapta a venit la Politia Capitalei, insa el a refuzat sa stea de vorba cu jurnalistii.

Procurorii si politistii criminalisti continua duminica cercetarile la fata locului, in timp ce la INML medicii legisti vor efectua autopsii in cazul persoanelor decedate.

Parchetul General a deschis un dosar penal, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de omor calificat si distrugere calificata.

La ancheta participa politisti de la Serviciul Omoruri, Directia de Investigatii Criminale, Institutul National de Criminalistica IGPR, Serviciul Criminalistic din cadrul DGPMB, alaturi de specialisti din cadrul Institutului National de Expertiza Criminalistica si Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Securitate Miniera si Protectie Antiexploziva (INSEMEX) Petrosani.