Liga Profesionista de Fotbal(LPF) a anuntat, sambata, pe site-ul oficial, ca a adresat un comunicat cu masuri obligatorii cluburilor care au programate meciuri in Liga I in zilele de doliu national, 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie, informeaza Mediafax.

Astfel, inainte de inceperea fiecarui meci se va pastra un minut de reculegere in memoria persoanelor care si-au pierdut viata in incendiul de vineri, din Capitala.

Cluburile organizatoare vor pune la dispozitia jucatorilor si arbitrilor banderole negre care vor fi purtate pe intreaga perioada a jocului.

De asemenea, la statia de amplificare a fiecarui stadion se va face un anunt prin care publicul sa fie rugat sa se comporte in mod decent pe parcursul jocului, inclusiv in situatia marcarii unui gol de catre echipa favorita, in semn de compasiune si respect pentru victimele incendiului de vineri seara.

Federatia Romana de Fotbal a solicitat, sambata, reprezentantilor cluburilor inscrise in competitiile organizate de FRF sa pastreze un moment de reculegere la inceputul fiecarei partide programate in zilele de 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie, iar jucatorii sa poarte banderole negre.