Concertul trupei Goodbye To Gravity: Lansare 'Mantras of War’, Club Colectiv, va beneficia de un show de lumini customizat, precum si de efecte pirotehnice si decoruri special create pentru a reda atmosfera SF a artwork-ului, au scris organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului. "Intrarea este libera, iar accesul publicului in club se face incepand cu ora 20:30. Nu vor lipsi invitati speciali, un after-party de Halloween marca GTG si multe alte surprize! Accesul la concert va fi liber, iar CD-ul "Mantras of War" precum si merch-ul, special creat pentru acest eveniment, vor fi disponibile la preturi promotionale", scrie pe Facebook.

Afis concertFoto: Hotnews

"Este o etapa foarte importanta pentru noi', spunea basistul Alex Pascu pe pagina evenimentului: "Suntem foarte mandri de acest album, iar lansarea va fi un eveniment cu adevarat special pentru fanii rock din Romania".

"Cu siguranta va fi un concert unic, cu un setlist extins, ce va cuprinde cele mai bune piese de pe cele doua albume ale noastre", adauga vocalistul Andrei Galut.