"Concertul a fost organizat chiar de Goodbye To Gravity iar ce s-a intamplat este o lectie serioasa pentru toata lumea de a nu mai folosi nimic nicaieri fara autorizatie", scrie site-ul Metalhead in urma incendiului de la clubul Colectiv din Bucuresti, soldat cu zeci de mori si raniti.

"Foarte multe persoane din scena rock si metal cunoscute noua tuturor probabil sunt acum ranite. Din surse am aflat ca cei arsi sunt arsi pe peste 70% din suprafata corpului. Concertul a fost organizat chiar de Goodbye To Gravity iar ce s-a intamplat este o lectie serioasa pentru toata lumea de a nu mai folosi nimic nicaieri fara autorizatie. Toat showurile organizate de METALHEAD acolo din viitorul apropiat, Bucovina de pe 5 decembrie si Primordial de la Metalhead Awards din ianuarie, vor fi mutate in alte locatii. Biletele raman valabile", se arata pe site-ul metalhead.

O recenzie a clubului realizata in 2014 de site-ul koolhunt.ronota urmatoarele detalii: "(...)Locatia arata minunat. Desigul barului si al scenei sunt printe cele mai reusite pe care le-am vazut. Iluminarea e draguta, dar nu peste tot, pare in lucru si probabil este. Mixurile sunt ok, sunetul nu chiar. Poate e un pic frig, dar stiu din exerienta ca n-ai cum sa incalzesti un loc atat de mare, daca nu e foarte multa lume. E plasat cam dubios in ceva loc semi-parasit, dar cat de central se poate si are marele avantaj de a nu fi in gunoiul ala de Centrul Vechi.E de mers oricand ai chef de party si vrei sa te afli intr-un loc hip si cu un design mereu nou."