Europarlamentarul PSD Daciana Sarbu, sotia premierului Victor Ponta, si-a deschis, impreuna cu o prietena, o cafenea - cofetarie in centrul Capitalei, anunta presa tabloida. Pe site-ul cofetariei, sectiunea despre Mara contine doua greseli gramaticale. Una din ele aminteste de "succesurile" Elenei Basescu. "La fel ca oricarui copil, imi plac enorm deserturile, dar pentru ca mama mi-a spus intotdeauna ca nu sunt sanatoase, m-am hotarat sa imi creez propriile deserturi sanatoase. Asa ca m-am informat, am experimentat si am descoperit ca ingredientele naturale sunt cele mai potrivite, iar daca adaugi si putina dragoste sucesul este garantat! " scrie pe site.

Captura MaraMura.roFoto: maramura.ro

O mica eroare de redactare s-a strecurat si la finalul textului: "Sunt sigura ca si tie iti vor placea deserturile mele, oricat de pretentios ai fi. Trebuie doar sa le incerci, pentru ati alege preferatul!"

  • Click pe fotografia de mai jos:

Cofetaria Mara Mura, situata langa Ateneul Roman, este detinuta de Daciana Sarbu si Alexandra Cristina Voicu, prin firma D&C Sweets. Potrivit datelor de la Registrul Comertului, cele doua actionare detin cote egale, iar administrator este Alexandra Cristina Voicu.

Potrivit Clik.ro, in 2014 si in 2015 a investit peste 148.000 de lei in amenajarea cafenelei, informatie care se regaseste in declaratia de avere a sotului. In document Victor Ponta a declarat ca sotia si-a imprumutat firma D&C Sweets cu 65.635 de lei in 2014 si cu 83.000 de lei in acest an.