Alina Magureanu, nora fostului sef al SRI Virgil Magureanu, s-a prezentat luni la sediul DNA, ea declarand ca a venit sa depuna o plangere penala impotriva acestuia, informeaza Agerpres.

Alina Magureanu a depus plangeri impotriva familiei fostului sef SRIFoto: captura B1 TV

Alina Magureanu a spus ca vine in fata procurorilor in calitate de parte vatamata, fiindu-i afectate "toate interesele" de catre "domnul Virgil Magureanu si familia".

Ea a adaugat ca acuzatiile sunt "de coruptie" si "foarte grave".

Intrebata de jurnalisti daca Virgil Magureanu este urmarit penal, ea a precizat ca nu stie.

Acuza violenta domestica, intimidari si amenintari

Ulterior Alina Magureanu a ajuns si la sectia de politie a sectorului 1, unde a declarat ca a depus mai multe plangeri impotriva familiei Magureanu pentru violenta domestica, intimidare si amenintare, dar si pentru fapte de coruptie, informeazaB1.ro.

"Sunt foarte multe plangeri. Am foarte multe dosare pe rol. De un an de zile ma chinui cu justitia din Romania si cu institutiile abilitate. La sectia nr. 2 nu vreau sa mai calc, este un aparat corupt. De aceea am fost si la Parchet mai devreme", a declarat fosta nora a lui Virgil Magureanu.

Acesta a declarat ca a fost amenintata de catre fostul director al SRI. "Am primit amenintari prin intermediul contabilei. Documentele de la firma pe care o detin sunt sechestrate in seiful dansului. Am fost tatrata intr-un proces penal de fostii socri", a mai declarat ea.

Alina Magureanu a mai spus ca a fost supusa violentei domestice de catre fostul ei sot, Marian Magureanu.

"M-am dus batuta la sectia 2, cu copilul de mana. Mi s-a spus sa-mi rezolv singura problemele. Am cerut ordin de protectie si mi s-a spus ca nu stiu cu cine ma pun. Imi este foarte frica. Am primit amenintari cu moartea pe strada", a sustinut aceasta.

Intrebata despre faptele de coruptie pentru care a depus plangere la DNA, Alina Magureanu a spus ca e vorba despre trafic de influenta si dare si luare de mita, mai scrieB1.ro.