Valorile termice se vor mentine, luni, in jurul celor normale pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari, ziua in regiunile nordice, estice si partial in cele centrale, iar noaptea in sud, in sud-est si in centru. Cu totul izolat vor fi conditii pentru ploi slabe sau burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in cursul zilei in jumatatea de nord a Moldovei si pe crestele montane, iar noaptea pe litoral, anunta Mediafax.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 11 grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei si 19 grade, izolat, in Oltenia, iar cele minime intre 0 si 10 grade, mai scazute in depresiuni unde vor fi conditii de bruma. Mai ales dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, pe arii restranse, se va semnala ceata.

La Bucuresti

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari pe parcursul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 16...17 grade, iar cea minima de 6...8 grade.

Marti

Vremea va fi usor mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada in partea de sud a tarii, unde cerul va fi temporar noros, iar conditile de ploaie reduse. In restul teritoriului, valorile termice se vor situa in jurul mediilor climatologice, iar cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe litoral si in sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 10 si 17 grade, iar cele minime intre -2 si 7 grade, mai scazute in estul Transilvaniei spre -6 grade. Mai ales dimineata si noaptea, pe arii restranse, in zonele joase de relief va fi ceata, iar in nord, in est, in centru precum si in Subcarpatii Getici si bruma.