Sambata, valorile termice vor fi, in continuare, apropiate de cele normale pentru aceasta perioada a anului. In cursul zilei, cerul va fi variabil, cu innorari in Moldova si Dobrogea, partial, in Baragan, Transilvania si Maramures, unde cu totul izolat si trecator vor fi ploi slabe sau burnite, iar pe crestele montane inalte vor mai fi posibile precipitatii mixte, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), potrivit Mediafax.

In primele ore ale intervalului, pe arii restranse in regiunile vestice si izolat in cele sudice, se va semnala ceata sau nebulozitate joasa. Noaptea, cerul va fi variabil, exceptand zonele joase de relief, cu precadere din vestul, nord-vestul, centrul si sudul teritoriului, unde local vor fi nori de nivel jos si ceata.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile estice si la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 grade si 18 grade, iar cele minime se vor incadra intre -2 si 9 grade, mai scazute in depresiuni spre -4 grade.

Bucuresti

Valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil, cu nori de nivel jos sau ceata la inceputul zilei. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 16 grade, iar cea minima va fi de 4...5 grade, usor mai coborata la periferia orasului. In a doua parte a noptii se va forma ceata.

Duminica

In tara

Valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, dar in prima parte a zilei, local in zonele joase de relief din regiunile sudice si pe arii restranse in cele vestice, nord-vestice si centrale va fi ceata sau nebulozitate joasa. Seara si, mai ales noaptea, cerul se va innora treptat in vest, nord, centru si nord-est, insa numai izolat este posibil sa ploua slab in extremitatea nordica.

Spre sfarsitul intervalului, indeosebi in sud si sud-est, pe arii restranse se va semnala ceata si nori josi. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 18 grade, iar cele minime se vor incadra intre -4 grade in estul Transilvaniei si 9...11 grade pe litoral.