Politistul Bogdan Gigina, care si-a pierdut viata marti seara, dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa in timp ce deschidea drumul coloanei oficiale a vicepremierului Gabriel Oprea, este inmormantat vineri, cu onoruri militare, la Cimitirul Ghencea III. Slujba de inmormantare a inceput la ora 12:00, anunta Europa Fm.

Politistul Bogdan GiginaFoto: Politia Romana

Bogdan Cosmin Gigina avea 28 de ani si se casatorise acum un an.

Subinspectorul Bogdan Cosmin Gigina de la Brigada Rutiera a Capitalei a murit la spital, marti seara, dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa sapata pentru lucrari la reteaua de gaze, pe strada Stirbei Voda.

Politistul asigura deplasarea coloanei oficiale a ministrului Gabriel Oprea, insa informatii despre aceasta situatie nu au fost comunicate de Ministerul Afacerilor Interne, aparand initial in presa pe surse. Joi, Politia Capitalei a transmis un comunicat in care a confirmat ca politistul de la Rutiera asigura deplasarea coloanei oficiale a vicepremierului Gabriel Oprea, care, conform informatiilor comunicate, participase la "o activitate in cadrul unei institutii din domeniul securitatii si ordinii publice".