Accidentul in urma caruia politistul Cosmin Bogdan Gigina si-a pierdut viata nu este primul incident in care este implicat un motociclist din coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea, au declarat surse avizate pentruprofit.ro.

Informatia a fost confirmata de un vicepresedinte al sindicatului politistilor, Dumitru Coarna.

"Am vorbit cu colegii mei de la Brigada Rutiera si mi-au confirmat ca a avut loc si acest incident, cu trei saptamani in urma. Moraru Dorel se afla acum in concediu medical cu rani usoare, un ghips la picior, probabil o entorsa. I-a iesit o masina in fata pe neacordare de prioritate a unui participant la trafic si l-a accidentat", a explicat Dumitru Coarna pentruAdevarul.

Agentul Dorel Moraru a cazut cu motocicleta, acum cateva saptamani, tot in timp ce facea parte din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea. Dorel Moraru, ce are 32 de ani, a suferit o fractura la picior si are umarul dislocat, iar motocicleta a fost grav avariata, precizeaza sursele Profit.ro.

Politistul a cazut pe Calea Victoriei din Capitala. Accidentul ar fi avut loc o seara, mai noteaza publicatia citata.

Politistul mort in accidentul de marti seara asigura fluidizarea traficului pentru coloana oficiala a viceprim-ministrului Gabriel Oprea, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

Cititi siCele cinci mari semne de intrebare in cazul politistului care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa, in timp ce insotea coloana oficiala a lui Gabriel Oprea.