O falsa alerta cu bomba a fost semnatala miercuri, in Constanta, de un barbat care consumase alcool si a vrut sa se razbune pe fosta sa iubita. Barbatul a sunat la 112, sustinand ca a fost amplasata o bomba la sediul unei firme de confectii din oras. Pirotehnistii au verificat sediul firmei, stabilind ca a fost vorba despre o alerta falsa, anunta Mediafax.

Mai multe echipaje de Politie, Ambulanta, pompieri si pirotehnistii SRI au fost mobilizati la sediul firmei, aflata pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanta, dupa ce, printr-un apel la 112, un barbat a anuntat ca in zona a fost amplasata o bomba. Zona a fost imediat izolata, iar angajatii societatii au fost evacuati din imobil, pentru ca pirotehnistii sa verifice cladirea.

In urma cercetarilor nu a fost identificat niciun material explozibil in fabrica de confectii.

In paralel, oamenii legii au reusit identificarea celui care a sunat la 112, un barbat din localitatea Mihail Kogalniceanu, care, prin sesizarea respectiva, a incercat sa se razbune pe concubina sa, angajata a societatii respective, care de doua saptamani nu revenise la domiciliu. Barbatul, care consumase alcool, este audiat la sediul DIICOT Constanta.