Ornella Borozan, o tanara fosta angajata a unui cazino si a clubului Bamboo, a fost angajata in Parlamentul Romaniei, pe postul de consilier al deputatului PSD Marius Manolache, potrivit StirileProTv.ro. Ornella Borozan a facut anuntul marti pe contul sau de Facebook, unde si-a postat ecusonul de la noul loc de munca si unde erau si cateva fotografii in care tanara aparea in ipostaze provocatoare. La scurt timp, contul de Facebook a fost sters.

UPDATE Marius Manolache a declarat miercuri jurnalistilor ca probabil Ornella Borozan mai este consiliera pana maine, cand i se va desface contractul de colaborare. "Legitimatia de consilier si permisul de parcare de la Parlament nu e un privilegiu. Din punctul meu de vedere este o onoare, pentru ca lucrezi pentru comunitate. N-a inteles si a plecat acasa", a declarat deputatul, adaugand ca va avea totusi o discutie cu fosta sa consiliera, potrivit Mediafax.

Marius Manolache a declarat ca a angajat-o pe Ornella Borozan in baza CV-ului ei, potrivit caruia a absolvit o facultate si stia doua limbi straine. La insistente presei, Marius Manolache a recunoscut ca Borozan i-a fost recomandata de "prieteni".

Fotografia cu ecusonul postata de tanara pe Facebook a provocat discutii aprinse in mediul online, mai ales ca Ornella Borozan a insotit-o de comentariul "Gata cu discutiile in trafic!", noteaza StirileProTv.

Pe portalul declaratiilor de avere din Parlamentul Romaniei nu figureaza niciun angajat cu numele Ornella Borozan.

Deputatul Marius Manolache este finul premierului Victor Ponta si vicepresedinte al PSD Ilfov.

Manolache este urmarit penal de DNA, din octombrie 2013, in dosarul Realitatea Media, in care este acuzat de fals in acte. In acelasi dosar au mai fost pusi sub invinure Oana Mihaela Schwartzenberg - cumnata lui Elan Schwartzenberg , sindicalistul Liviu Luca si administratorul special al Realitatea Media, Florin Bercea, alaturi de alte patru societati comerciale.