UPDATE 17.10 Sorin Oprescu a fost dus inapoi in Arestul Politiei Capitalei, miercuri dupa-amiaza, in urma investigatiilor medicale care i-au fost facute la Centrul Oncologic Fundeni, cerute de avocatii edilului dupa ce i-ar fi fost depistat un nodul la un plaman, existand suspiciuni ca ar avea cancer, informeaza Mediafax.

Potrivit unor surse din Politie, primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost adus in Arestul Central cu o ambulanta, de la Centrul Oncologic de Diagnostic si Tratament Fundeni.

Avocatul Alexandru Chiciu a declarat ca aparatorii lui Sorin Oprescu asteapta raportul medical, iar in functie de aceste date si de alte aspecte se va stabili care va fi in continuare strategia de aparare.

Sorin Oprescu a fost preluat cu o ambulanta si dus, sub paza, de la Institutul de Diabet "N. Paulescu" la Centrul Oncologic de Diagnostic si Tratament Fundeni, pentru a fi supus unei investigatii computer tomograf, a transmis miercuri dimineata Mediafax.

Ambulanta in care a fost transportat Sorin Oprescu a plecat in jurul orei 11.00 de la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice "Prof. Dr. N. Paulescu", edilul fiind sub paza, escortat de politisti.

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu era din 9 octombrie la Institutul "N. Paulescu", unde a fost transferat de la Institutul Oncologic Bucuresti, dupa ce starea edilului nu a permis atunci realizarea investigatiei computer tomograf la care trebuia sa fie supus, din cauza valorilor crescute ale glicemiei.

Dupa ce medicii au decis ca lui Sorin Oprescu nu-i poate fi facuta investigatia PET/CT (computer tomograf), primarul suspendat al Capitalei a fost reprogramat pentru miercuri 14 octombrie si apoi transferat de la Institutul Oncologic Bucuresti, unde era internat din 8 octombrie, au declarat, pentru Mediafax, surse medicale.