Valorile termice vor continua sa creasca usor, astfel ca vremea va deveni deosebit de calda, vineri, in aproape toate regiunile tarii. Maximele termice vor fi de la 23 de grade pe litoral pana la 37 de grade, izolat, in Campia si in Dealurile de Vest. Vineri dupa-amiaza, indicele temperatura-umezeala se va situa in jurul pragului critic de 80 de unitati in vest si pe arii restranse in centrul tarii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax.

In regiunile vestice si la munte, cerul va fi variabil. In restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin in cursul zilei, dar dimineata si noaptea, pe arii restranse, va fi ceata, iar in Dobrogea, posibil, si nori de nivel jos. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si pe crestele montane. Minimele termice vor fi cuprinse intre 9 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 25 de grade, izolat, in Dealurile de Vest.

  • In Bucuresti

Vremea deosebit de calda vineri si in Bucuresti, cu o maxima termica in jurul valorii de 31 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura minima va fi de 14...16 grade.

  • La munte

Valorile termice vor continua sa creasca usor, astfel ca, vremea va deveni deosebit de calda in a doua parte a zilei. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Izolat, dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni se va semnala ceata.

  • La mare

Vremea va fi predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 25 de grade, iar cele minime vor fi de 17 si 19 grade. Spre dimineata, trecator va fi de ceata. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 21 si 23 de grade.