Doua autoturisme au ars, iar alte doua au fost avariate, joi, intr-un incendiu provocat in gospodaria unui barbat din localitatea Ipotesti de persoane inca necunoscute, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata.

Potrivit sursei citate, militarii Detasamentului de Pompieri Suceava au intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la doua autoturisme apartinand unei societati comerciale, parcate in curtea lui Ioan C.

La sosirea echipajelor ardeau cele doua autoturisme, cu focare diferite si cu o distanta intre ele de aproximativ trei metri, existand pericolul de propagare la alte doua autoturisme si la casa de locuit aflata in imediata apropiere.

Primul autoturism a ars in proportie de 85%, iar cel de-al doilea in proportie de 60%. Au mai ars materiale, accesorii si alte bunuri aflate (depozitate) in interiorul masinilor. Cele doua masini aflate in pericol, parcate in apropiere, au fost afectate de caldura si li s-au degradat vopseaua si o parte din accesoriile auto (ornamente, sisteme de semnalizare etc.).

Cauza probabila de izbucnire a flacarilor a fost folosirea intentionata a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Nu au fost inregistrate victime.