Vremea va deveni in general instabila joi. Cerul va fi mai mult noros si va ploua, ziua pe arii extinse in sud-vest si local in zona montana, iar seara si noaptea, aria precipitatiilor va fi in extindere si va cuprinde cea mai mare parte a tarii, anunta Mediafax. Exceptie vor face regiunile estice si sud-estice, unde innorarile vor fi temporare si numai izolat vor fi ploi de scurta durata.

  • In tara

Vor fi mai ales averse, trecator vor fi posibile descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor depasi, pe arii restranse 25...30 l/mp, indeosebi in Oltenia, Banat si zonele montane aferente. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in jumatatea de sud si in zonele de munte, viteze mai mari, in jurul a 60 km/h, urmand a se inregistra in sudul Banatului. Temperaturile maxime, in general mai scazute decat in ziua precedenta, vor fi cuprinse intre 15 si 25 de grade, iar cele minime se vor situa intre 5...7 grade in depresiuni si 18...19 grade pe litoral.

  • La Bucuresti

Cerul va prezenta innorari, mai accentuate noaptea, cand trecator va ploua. Vantul se va intensifica treptat si va atinge viteze la rafala in jur de 50 km/h. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade, iar cea minima va fi de 15...16 grade.

  • Vineri

Vineri, vremea va fi predominant inchisa, iar valorile termice vor fi mai coborate decat cele normale pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii. Cerul va avea innorari si va ploua in Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Transilvaniei si in zonele de munte, unde si cantitatile de apa vor fi insemnate, izolat peste 25...30 l/mp. In celelalte regiuni ploile se vor semnala local. Vor fi mai ales averse, trecator insotite si de descarcari electrice. Vantul va continua sa prezinte intensificari in sudul si sud-estul tarii, precum si in zonele de munte, in timp ce in celelalte regiuni acestea vor fi pe spatii mai mici si la cote mai reduse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 15 si 24 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 7 grade in depresiuni si 19...20 de grade grade pe litoral.