Miercuri, vremea se va mentine in general frumoasa si usor mai calda decat ar fi normal pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

Cerul, mai mult senin in prima parte a zilei, va avea unele innorari dupa-amiaza si seara in zonele montane si in regiunile nordice, unde izolat vor fi ploi de scurta durata si, posibil, descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 10 si 20 de grade.

La Bucuresti, vremea se va mentine frumoasa si usor mai calda decat ar fi normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 31 de grade, iar cea minima va fi de 14...16 grade.

Joi, vremea va fi predominant frumoasa, dar calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil la munte, unde cu totul izolat vor fi conditii ca, trecator, sa ploua slab si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 12 si 20 de grade.