Sambata, vremea va fi rece pentru aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 26 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 7 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 19 grade in Delta Dunarii, informeaza Mediafax. Cerul va fi mai mult noros in jumatatea de sud-vest a tarii si va prezenta innorari temporare in celelalte regiuni.

Va ploua, mai ales ziua, pe arii extinse, in Crisana, Banat, Oltenia, local, in Muntenia, Dobrogea si posibil izolat in restul teritoriului. Cantitatile de apa vor mai putea depasi, cu totul izolat, 20...25 l/mp in vestul, in sudul tarii si la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, pe arii restranse, in regiunile sudice.

La Bucuresti, vremea va fi rece. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult noros, trecator va ploua, iar vantul va sufla in general moderat. Noaptea cerul va deveni variabil si vantul va slabi in intensitate. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade.

La mare, vremea se va mentine racoroasa pentru aceasta data, dar se va ameliora ca aspect. Cerul va fi variabil, cu unele innorari trecatoare ziua, cand vor mai fi averse slabe. Vantul va sufla moderat cu intensificari temporare pe litoral si in delta mai ales ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 24 de grade, iar cele minime intre 16 si 18 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 22 si 24 de grade.

La munte, vremea se va mentine rece si in general inchisa. Cerul va fi mai mult noros si va ploua local in masivele sudice si sud-vestice si doar pe spatii restranse in restul zonei montane. Izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Valorile termice nu vor avea variatii semnificative.

Duminica, vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, iar valorile termice vor creste usor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si ploi, indeosebi ziua, pe spatii restranse in regiunile vestice, sudice si la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 27 de grade, iar cele minime intre 5 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 19 grade in Delta Dunarii.

La mare, vremea se va mentine racoroasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari trecatoare dimineata, dar sansele de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 24 de grade, iar cele minime intre 16 si 19 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 21 si 23 de grade.

La munte, vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil cu innorari temporare, iar ploi in general slabe cantitativ, se vor semnala pe spatii restranse in masivele vestice si doar izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat.