Joi, vremea va fi racoroasa, chiar rece pentru aceasta data in nord-estul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 25 de grade, iar cele minime, in general, intre 8 si 18 grade, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

Cerul va fi mai mult noros si va ploua in jumatatea de sud a tarii, in zonele de deal si de munte si doar izolat in restul teritoriului. Vor fi mai ales averse, ce vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si pe arii restranse 35...40 l/mp. In regiunile sud-estice vor fi posibile si descarcarile electrice. Vantul va avea intensificari temporare in Muntenia, Dobrogea si in sudul Moldovei, cu viteze la rafala de 50...55 km/h.

La Bucuresti, vremea va fi racoroasa, cu cerul mai mult noros. Temporar vor fi averse, moderate cantitativ, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 20...21 de grade, iar cea minima de 13...15 grade.

Vineri, vremea va fi in continuare racoroasa, chiar rece pentru aceasta data indeosebi in nord-estul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 8 si 18 grade.

Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua in cea mai mare parte a tarii. Vor fi mai ales averse, ce vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si pe arii restranse 35...40 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, ziua, in sud-est si la munte.