Te-ai expus la soare si acum pielea ta, pe langa bronz are pete maronii, pistruie, este inflamata, uscata, te doare si este plina de pustule? In ce consta terapia cu Bioptron si care sunt afectiunile care pot fi tratate cu acest dispozitiv medical aflati de la dr. Iulia Belc in cadrul discutiei online cu cititorii, joi de la ora 11.00.

Dr. Iulia BelcFoto: Hotnews
  • Cititorii care au adresat intrebari vor fi contactati pe e-mail si vor primi toate informatiile necesare. Terapiile se vor face cu programare prealabila la centrul Zepter Romania, B-dul Unirii Nr. 70.

Reactiile fotoalergice, fototoxice sunt tratate cu succes cu ajutorul luminii polarizate, Bioptronul fiind, printre altele, dispozitivul medical recomandat pentru vindecarea arsurilor, ranilor cutanate, indepartarea petelor maronii, a pistruielor precum si pentru recapatarea unei pieli curate, tonifiate si hidratate.

Dr. Iulia Belc este medic primar reabilitare medicala si trateaza multiple afectiuni cu ajutorul luminii polarizate, folosind dispozitivul medical Bioptron, fabricat de concernul elvetian ZEPTER Group. De asemenea, dr. Iulia Belc este vicepresedinte al Societatatii Romane de Reabilitare Medicala.

Nota Redactiei:

  • Puneti intrebari invitatului folosind formularul de comentarii de la finalul articolului.
  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu au legatura cu temele anuntate sau care constau in atacuri la persoana.
  • Intalnirea online s-a incheiat.