FOTO Ziua excluderii Principelui Nicolae. Cine au fost sfatuitorii Regelui Mihai si ce cauta acolo Mihnea Constantinescu, fost consilier pe langa patru premieri

de Raluca Pantazi     HotNews.ro
Marţi, 11 august 2015, 13:56 Actualitate | Esenţial


Ziua Excluderii Principelui Nicolae - Regele Mihai, principele Radu, Mihnea Constantinescu si Ioan Luca Vlad, la 1 august 2015
Foto: romaniaregala.ro
Regele Mihai a decis sa-l excluda pe nepotul sau, principele Nicolae, din linia de succesiune la tron, pe 1 august, in cadrul unei intalniri la resedinta din Elvetia la care au participat membrii Consiliului Regal Ioan Luca Vlad, Mihnea Constantinescu, principele Radu Duda si in absenta chiar a lui Nicolae. Familia Regala a publicat fotografii "cu Majestatea Sa stand pe scaun in capul mesei", inconjurat de sfatuitorii sai, si "atunci a fost momentul cand decizia a fost luata", a declarat pentru HotNews.ro consilierul Casei Regale Ioan Luca Vlad. Nimeni nu s-a opus excluderii lui Nicolae.

Familia Regala a publicat pe site-ul romaniaregala.ro mai multe fotografii de la sedinta din 1 august 2015 a Consiliului Regal, in cadrul careia Regele Mihai a decis sa-i retraga nepotului Nicolae titlul de "Principe al Romaniei" si sa-l excluda din Linia de Succesiune la Coroana Romaniei. De la decizie a lipsit chiar Principele Nicolae.

Click pentru a mari fotografia:


Fotografiile il infatiseaza pe Regele Mihai, alaturi de Principele Radu, de consilierul Casei Regale Ioan Luca Vlad si de Mihnea Constantinescu -  ambasador cu insarcinari speciale pentru securitatea energetica, fost purtator de cuvant al premierului Petre Roman, fost consilier al premierilor Theodor Stolojan, Adrian Nastase, Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta (Sursa si detalii).

Click pentru a mari fotografia:


In acelasi set de fotografii, publicat pe 5 august 2015, pe langa momentul deciziei excluderii Principelui Nicolae sunt surprinse si momente care ii infatiseaza pe Principele Radu, Principesa Margareta si Mihnea Constantinescu la masa intr-un restaurant, zambitori, langa Regele Mihai, intr-o atmosfera relaxata, desi sunt realizate in zilele de 29 iulie-3 august, deci in preajma datei la care unul dintre membrii Casei Regale a primit o lovitura.

Click pentru a mari fotografia:


Click pentru a mari fotografia:


Imaginile sunt insotite de urmatorul mesaj: "In zilele de 29 iulie - 3 august, Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare si Principele Radu au vizitat pe Majestatile Lor Regele Mihai si Regina Ana, in Elvetia. Majestatile Lor petrec intreaga vara la resedinta elvetiana, urmand sa decida asupra programului de calatorii din a doua jumatate a anului. In luna septembrie, Regina Ana va aniversa varsta de 92 de ani, iar la 25 octombrie, Regele Mihai va implini 94 de ani".

HotNews.ro l-a contactat pe consilierul Casei Regale Ioan Luca Vlad, pentru a afla detalii despre momentele surprinse in aceste fotografii. Pana la ora publicarii acestui articol, Mihnea Constantinescu nu a putut fi contactat.

Ioan Luca Vlad, consilier al Casei Regale
Foto: Facebook
Rep: Decizia a fost luata in cadrul vizitei facute in perioada 29 iulie - 3 august de Principesa Mostenitoare si Principele Radu la Regele Mihai si Regina Ana, in Elvetia?
Ioan Luca Vlad: Da. Sunt pozele cu Majestatea Sa stand pe scaun in capul mesei, atunci a fost momentul cand decizia a fost luata. Fotografia aceea este chiar din 1 august.

Rep: Cine a facut propunerea?
Ioan Luca Vlad: Nu vorbim despre asta. Regele a avut o perioada lunga de discutii inainte. Aceasta decizie a fost luata pe 1 august la acea intalnire, dar ideea era demult in inima Regelui, atunci si-a exprimat-o. Am facut draftul, Consiliul Regal, din care face parte si domnul Mihnea Constantinescu, Principele Radu, Principesa Margareta si alte persoane cu care ne-am consultat la distanta. In cadrul Consiliului Regal se fac consultari prealabile, pentru a vedea efectele. Este o comunicare.

Am facut draftul deciziei si al comunicatului de presa. Documentul principal a fost semnat de Majestatea Sa Regele, dar ambele au fost vazute si aprobate de Majestatea Sa. Nu e ceva care sa fi trecut pe langa, sa fi omis in procesul acesta decizional.

Majestatea Sa era intr-o stare extraordinara, vorbim despre un om cu o capacitate de a reactiona si a lua decizii fantastica pentru varsta de 94 de ani. A luat aceasta decizie in deplina cunostinta de cauza si a cerut sa o respectam si sa o prezentam ca atare.

Rep: A fost cineva care s-a opus excluderii Principelui Nicolae sau care a formulat o alta opinie decat cea finala?  
Ioan Luca Vlad: Din cate am eu cunostinta, nu a fost nimeni din Consiliul Regal. Dar Consiliul Regal face doar niste sugestii, Regele este singurul care ia decizia. Putea ca in Consiliul Regal sa fie membri care sa zica nu, desi nu au fost, si tot Majestatea Sa era cel care decidea.

Rep: Cati membri are Consiliul Regal si cine sunt acestia?
Ioan Luca Vlad: Consiliul Regal este format din 8 persoane, dar este o chestiune confidentiala, un instrument cu care lucreaza Regele. Atat Mihnea Constantinescu, cat si eu, Principele Radu si Principesa Margareta sunt membri in Consiliul Regal.

Rep: Cum se intra in Consiliul Regal?
Ioan Luca Vlad: Strict prin numirea de catre Regele Mihai a unor persoane care au lucrat de mult timp alaturi de Majestatea Sa, in special la nivelul de consiliere personala, si care sunt oameni din toate categoriile socio-profesionale, oameni cu experienta masiva aflati in special spre sfarsitul carierei, care pot da un sfat intelept. Eu sunt o exceptie totala.  

Rep: De cand au inceput discutiile care au dus la excluderea principelui Nicolae din linia de succesiune la tron?
Ioan Luca Vlad: Nu exista o data exacta. Asemenea semne de intrebare se ridica la un moment in gand, apoi se si verbalizeaza. Nu exista o data certa. Majestatea Sa a observat si, la un moment dat, a decis sa ia aceasta decizie, cu motivarea ca se gandeste la viitorul Casei Regale atunci cand Nicolae ar fi urmat sa vina la succesiune, dupa incheierea domniei Principesei Margareta.

Rep: Vorbim de un interval de un an, in interiorul caruia s-au discutat aceste lucruri?
Ioan Luca Vlad: Nu vreau sa fac o estimare care nu-si are locul. Eu nu stiu ce a discutat in trecut cu Principele Nicolae. Stiu ca in ultima perioada s-a ridicat aceasta problema si s-a decis pe 1 august.

Rep: Nemultumirile au fost ridicate de Principele Radu si Principesa Margareta?
Ioan Luca Vlad: Prefer sa nu deschid o cutie a lucrurilor care sunt private pentru Familia Regala.

Rep: De ce discutiile s-au dus in lipsa Principelui Nicolae?
Ioan Luca Vlad: Pentru ca era plecat din tara, intr-o calatorie deja programata. El a fost informat ulterior.

Rep: Dar vizita aceasta a Principesei Margareta si a Principelui Radu, la care ati participat si dumneavoastra, la Regele Mihai era planificata?
Ioan Luca Vlad: Vizita altetelelor lor regale este normala la parintii Principesei. A noastra nu era, dar am fost acolo pentru aceasta discutie. Am fost invitati sa participam.

Rep: Au existat discutii si cu Nicolae, i s-a spus care sunt plangerile la adresa lui?
Ioan Luca Vlad: Termenul de plangere este nepotrivit, dar s-a discutat despre decizia Majestatii Sale, a fost informat si despre momentul in care urma sa fie facuta publica. Nu stiu ce a discutat in familie, imi inchipui ca Majestatea Sa a discutat si direct, s-au si vazut in Elvetia relativ recent. Nu sunt lucruri publice. Se discuta in familie.

Rep: De ce este la discutii Mihnea Constantinescu, care sunt legaturile formale sau informale cu Casa Regala?
Ioan Luca Vlad: Este membru al Consiliului Regal, din momentul 2008 sau 2009.

Informatii de background

Principele Nicolae
Foto: Facebook/ Casa Regala a Romaniei
Casa Regala a anuntat ieri ca Regele Mihai i-a retras nepotului sau Nicolae titlul de "Principe al Romaniei" si ca l-a exclus din Linia de Succesiune la Coroana Romaniei, pe 1 august 2015. Nicolae era al treilea mostenitor al tronului, dupa Principesa Margareta si Principesa Elena (mama sa).

Regele Mihai nu a oferit nicio explicatie pentru aceasta decizie, in afara de urmatoarele: "In calitate de Sef al Casei si Familiei Regale ale Romaniei, Regele Mihai a luat deciziile de mai sus cu gandul la Romania timpurilor care vor veni dupa incheierea domniei si vietii fiicei sale, Margareta, Custodele Coroanei. Majestatea Sa a afirmat ca Familia Regala si societatea romaneasca din acele vremuri vor avea nevoie de o carmuire sub semnul modestiei, bine cumpanita, cu principii morale, respect si mereu cu gandul la ceilalti".

Decizia este cu atat mai ciudata, cu cat Nicolae a fost facut Principe tot printr-o decizie, din 2005, a Regelui Mihai. Tanarul a venit din Anglia pentru a se stabili definitiv in Romania in 2010, cand a implinit 25 de ani, a primit titlul de "Principe al Romaniei", a fost numit succesor la tron si a preluat din atributiile Regelui Mihai. Pana la 1 august 2015, a fost pe locul al treilea in ordinea succesiunii la tron, dupa matusa sa - Principesa Margareta, si dupa mama sa - Principesa Elena. Acum, locul lui Nicolae a fost ocupat de sora sa, Elisabeta Karina.

Decretul semnat de Regele Mihai pe 1 august 2015, prin care l-a exclus pe Principele Nicolae din linia de succesiune la tron:

Click pentru a mari fotografia:


Sursa foto: www.familiaregala.ro

Citeste si:


Citeste mai multe despre   
53402 vizualizari

 • +23 (31 voturi)    
  ce avem noi aici? (Marţi, 11 august 2015, 14:17)

  anaerobik [anonim]

  La o sedinta a Consiliului de coroana Duda poata nadragi mustar, pantofi fara sosete si camasa, in vreme ce toti ceilalti sint la costum, inclusiv Regele Mihai care, la virsta sa, ar putea aborda o tinuta mai lejera? Cit de multe cuvinte spune o fotografie ca asta?
  • +16 (22 voturi)    
   Mda... Ai zice ca e gay. (Marţi, 11 august 2015, 14:49)

   cititoare [utilizator] i-a raspuns lui anaerobik

   uitati-va la pozitia sa din poza a doua, cum tine miinile. Si pantaloni mustar, fara ciorapi... Ce mai... E cusut cu ata alba.
   • +7 (13 voturi)    
    Regele oglinda (Marţi, 11 august 2015, 17:21)

    Close [utilizator] i-a raspuns lui cititoare

    "Regele" asta e o oglinda a societatii romane. 70 de ani s-a aplecat asa cum i s-a cerut. Sunt curve cu coloana mai dreapta ca a lui.

    Marele rege...
    • -2 (2 voturi)    
     well...! (Miercuri, 12 august 2015, 9:31)

     k [anonim] i-a raspuns lui Close

     si daca ne trezim cu un saxa-coburg-gotha (aka windsor), print de transylvania, charlie (hein? zice brucan), daca e un nou proiect de tara, de stat, de unire? la care au achiesat atat Casa Regala, cat si clasa politica...? sa nu-i suspectam de prea multa dibacie si responsabilitate insa...
    • +2 (2 voturi)    
     S-a intors pt. imobilare (Miercuri, 12 august 2015, 12:01)

     mihai [anonim] i-a raspuns lui Close

     Ce vrei? E investitor strategic.. Acum ne arunca fumigene cu actiunile de cartitate ale lui peste. Hop asa l-a decorat si pe Oprescu, nu de alta, dar e primar peste imobiliarele dansului.
     • 0 (0 voturi)    
      Din ce traieste (Miercuri, 12 august 2015, 14:32)

      Close [utilizator] i-a raspuns lui mihai

      V-ati intrebat vreodata din ce traieste o casa regala fara regat? Din ce "primeste" in schimbul sustinerii publice. Trebuie sa manance si gura regilor ceva si "regele" nostru isi vinde imaginea pe orice.

      Doar nu o sa traiasca din averea pe care a strans-o prin truda inainte sa se hotarasca in '47 ca revelionul in Romania nu mai e de bonton si si-a luat bocceluta in spinare.
  • -2 (8 voturi)    
   Spre o noua dinastie? (Marţi, 11 august 2015, 17:29)

   Dianora [utilizator] i-a raspuns lui anaerobik

   Cum nu mai are descendenti masculini directi sa deducem ca mostenitorul Casei Regale a rRomaniei va fi un vlastar al familiei Duda? Ne-am procopsit!
   • 0 (0 voturi)    
    care "vlastar"? (Miercuri, 12 august 2015, 13:09)

    Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui Dianora

    Pai ai macar idee (daca tot comentezi) CATI ani are principesa Margareta?
    Nu ca n-as fi si eu de parere ca in toata povestea si-a bagat Duda coada la greu... >:
  • 0 (0 voturi)    
   biberon pt. pederast (Luni, 13 noiembrie 2017, 20:51)

   laura albu [anonim] i-a raspuns lui anaerobik

   De asemenea, musiu' Duda pare sa aiba un biberon pe tava din fata lui. Nimic neobisnuit pentru un pederast.
 • +8 (26 voturi)    
  Oh doamne (Marţi, 11 august 2015, 14:38)

  Stefan85 [utilizator]

  Ce mare rahat s-a intamplat in tara asta de stirea asta e pe prima pagina peste tot? Ce mare lucru s-a intamplat?

  Un cetatean care inca traieste in anii 40 si cel mai probabil e un pic dus cu pluta la varsta asta i-a zis lu ala mic ca nema titlu regal. Mare inginerie. Cu ce ma incalzeste sau ma frapeaza chestia asta?

  L-a adus acolo pe consilierul respectiv ca sa dea mai mare importanta evenimentului, sa aiba presa ce scrie saptamana asta si sa mai auda omu plictisit ca inca mai traieste al batran.
 • +21 (25 voturi)    
  care tron ? (Marţi, 11 august 2015, 14:43)

  Vlad [anonim]

  Care tron ?
  • +5 (9 voturi)    
   hmmm... poate vor sa refaca un tron, cu Secu si Po (Marţi, 11 august 2015, 17:24)

   andrecc [anonim] i-a raspuns lui Vlad

   Un fenomen ciudat e ca de o buna vreme Antenele au devenit serios monarhiste si ne spun cu mult patriotism cat de buna e casa regala pentru noi.

   Acum, stiind ca Radu Duda, maret principe de Romania, e pare-se un securist pus acolo cu atentie, fost actor in piese de teatru TV ceausiste (el cica era tanarul comunist care punea lucrurile la punct pentru binele tuturor), iar Antenele sunt trambita aripii iliesciene-pontace-neocomuniste, putem trage concluzia ca o revenire la monarhie controlata de PSD le-ar fi utila. Pana la urma, de ce sa mai faci alegeri prezidentiale cand poti avea un sef-duda de stat gata inscaunat pe viata?
 • +19 (23 voturi)    
  ”Majestatea Sa” are nevoie de sfătuitori (Marţi, 11 august 2015, 14:49)

  visio [anonim]

  întotdeauna a avut!
 • +23 (29 voturi)    
  secu nu loveste cu parul... (Marţi, 11 august 2015, 15:10)

  demaGOGU [utilizator]

  ...ci cu duda.
 • +19 (25 voturi)    
  Fix "ca la Casa de Cultura". (Marţi, 11 august 2015, 15:11)

  mcv [utilizator]

  Ultimul comentariu pe acest subiect. Nu exista absolut nicio diferenta intre penibilul si chiciul de care este in stare Clasa Politica si ce ne este dat sa vedem la aceasta Casa Regala!
 • +2 (12 voturi)    
  Scenariu (Marţi, 11 august 2015, 15:16)

  AlexRatoi [utilizator]

  Eu ma gandesc la doua posibile scenarii. Poate vrea sa ii mareasca sustinerea publica lu asta micu si ca sa ajunga mai in centrul atentiei, Ii da una peste bot fara prea multe informatii, incepand sa fie victimizat in presa. Ajunge Principesa Margareta la putere si il poate repune la loc, cu un numar mai mare de simpatizanti.
  Sau al doilea scenariu, poate a trecut linia rosie cu ceva? gay, droguri ... cine stie
  • +4 (10 voturi)    
   Mai degraba a doua. (Marţi, 11 august 2015, 15:27)

   cititoare [utilizator] i-a raspuns lui AlexRatoi

   Prima e prea imbirligata.
   • +3 (7 voturi)    
    ce vezi matale... (Marţi, 11 august 2015, 17:46)

    ..13 [utilizator] i-a raspuns lui cititoare

    care droguri, care gay???

    Te-ai uitat bine la cum arata Nick?
    Sincer cred ca nu s-a conformat la ceva ce nu stiu ...

    Dar bunelul mult prea dur...
    Cu dragoste multa se creste copilul - mai ales baietii care sunt putin mai nazdravani decat fetele! Era oricum cu mult mai bun decat aratarea impaiata...

    Oare bunelul este fericit acum cu duda langa, care poate sa si-l reprezinte????
  • +10 (14 voturi)    
   al treilea (Marţi, 11 august 2015, 16:20)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui AlexRatoi

   scenariu : il infiaza pe "principele" albanez tonta, pe care-l pune primul pe linia de atac la tronul regal. nu de alta, dar sa nu se simta singur alteta sa, securistul duda.
 • +14 (18 voturi)    
  jocuri (ne)patriotice (Marţi, 11 august 2015, 15:18)

  gianetii helevetus [anonim]

  Cata vreme se joaca de regii, printi si cersetorii intre ei, este absolut neinteresant. Pot sa isi puna si coronite si sa isi dea sceptre. De la unu, la altul, si invers.

  Deranjeaza insa denumirea de "Romania Regala". Nu zau?

  P.S. Iliescule, haimana batrana, sa mori tu in 10 de sec. ca nu stii nimic despre asta ?
 • +5 (11 voturi)    
  o alta mareata duda a casutei regale (Marţi, 11 august 2015, 15:24)

  mnicku [anonim]

  Nu-si pun problema cine vine pe invizibilul scaun regal, sa fie "maretul" duda ?

  Daca juniorul Nicolae ar fi prizat cocaina, s-ar fi batut prin cluburi, ar fi fost arestat atunci, da ar fi trebuit exclus. Insa comportamentul lui a fost unul civilizat si demn . Daca a face ce ciclism, a imparti carti copiilor sint atitudini incalificabile, inseamna ca-i bolnav rau mihaita.

  De fapt nu ma mir, regisorul mihaita a fost tot timpul un infantil , un papa lapte si cind a fost tinar dar si acum. Mintea lui e ca la 15 ani.

  Nu a fost niciodata un patriot, mai patrioti au fost tatal si bunicul lui.
 • +11 (13 voturi)    
  Paraleli (Marţi, 11 august 2015, 15:34)

  RaduMischie [utilizator]

  Oamenii astia traiesc intr-o realitate paralela. Cam cum sunt partidele micute, ai caror lideri se intalnesc si clocesc planuri, dar in realitate, ei nu conteaza. Cam asa si Casa Regala: se mint ca mai inseamna ceva, cand de fapt sunt un fost rege, sotia lui (respectabili), fiicele lui (mai mult sau mai putin respectabile), un actoras cu pretentii de alteta si cativa nepoti care nu mai dau doua parale degerate pe o chestie fara nici un sens real.
  A nu se citi ca sunt anti-monarhist sau ca as avea ceva cu Casa Regala. Dar realitatea istorica este ca monarhia in Romania este istorie si cred ca asa va ramane.
 • -3 (11 voturi)    
  NU NE PASA! (Marţi, 11 august 2015, 16:06)

  Alex [anonim]

  si btw hotnews, de ce la unele articole tb sa fiu user inregistrat ca sa pot sa-mi exprim dezgustul? Ma refer in principal la articolul cu EBA care si-ar dori o reintoarcere in politica daca tara o va cere. L-am apreciat pe Base destul de mult, dar greu, f greu am inghitit abuzul cu EBA. Eba si Udrea sunt in principal cele doua mari puncte negre in palmaresul celui mai bun presedinte al Romaniei de pana acum.

  Scuze de off topic.
  Si cum zicea un cititor mai sus, destul de nepotrivita inundarea primelor pagini cu stirea asta total neinteresanta pt majoritatea
 • +3 (7 voturi)    
  stupid simple (Marţi, 11 august 2015, 16:10)

  MD [anonim]

  E greu sa vinzi proprietatile , inclusiv castelul Peles in calitate de Print/Rege... Mai bine ca persoana privata... Dont be stupid
 • +13 (17 voturi)    
  E plin de securisti in casa regala (Marţi, 11 august 2015, 16:11)

  Cristi [anonim]

  Ce frapeaza cu adevarat in stirea asta nu e cum s-a luat hotararea etc, ci prezenta acestui "Jack of all trades and master of none", pe numele sau Mihnea Constantinescu, in Consiliul regal.
  Ce ar mai fi de spus?
  Faptul ca acest individ, consilier pe langa atatia premieri de culori politice diferite, numit mai nou si "ambasador special pentru energie", este acum - culmea-culmilor! - si membru in consiliul regal, ar trebui sa ne puna in fata unei dileme: omul ori e de-a dreptul o reincarnare a lui Leonardo da Vinci pe plaiuri mioritice, ori e securist (ma rog, ofiter acoperit, ca asa se numesc ei acum). Tertium non datur.
  Mic amanunt de background: individul a fost desemnat la un moment dat ambasador in Republica Moldova (parca prin 2009), dar acreditarea i-a fost refuzata de guvernul din acel moment, controlat de neo-KGB-istii de peste Prut, care nu si-au pierdut instinctul si stiu inca sa recunoasca ofiterii serviciilor straine.
  Dincolo de tema articolului, se pune o intrebare: la ce mai folosesc ofiterii acoperiti despre care stie toata lumea ce sunt ? Fratilor, ce aveti cu el? Mai aveti sa-l puneti director la Filarmonica George Enescu.
  • 0 (2 voturi)    
   postul este ... (Marţi, 11 august 2015, 17:50)

   ..13 [utilizator] i-a raspuns lui Cristi

   de sef la filarmonica este bine/corect ocupat...

   don't worry, be happy - secu este cu tine.
 • +5 (13 voturi)    
  Regele sluga la rusi (Marţi, 11 august 2015, 16:14)

  MarcelP [utilizator]

  Dintr-o data, din nou, afirmatia lui Base ca regele a fost tradator de tara si sluga la rusi capata noi valente. :-D
 • +11 (15 voturi)    
  fotografii document/dovezi pentru mai tarziu (Marţi, 11 august 2015, 16:42)

  benicio [utilizator]

  Pentru acei dintre noi care se intreaba cine sunt papusarii care i-au sucit mintile regelui intr-atat incat sa dea cu piciorul ultimei mari ocazii de a face monarhia atractiva pentru romani. Pentru ca Nicolae chiar era o amenintare pentru cei care isi doresc ca monarhia sa ramana doar o pagina de istorie.
  • +1 (3 voturi)    
   .. 5.. (Marţi, 11 august 2015, 20:09)

   Observatore [utilizator] i-a raspuns lui benicio

   ... puncte .
 • +6 (12 voturi)    
  Eu nu pricep de ce atitea discutii (Marţi, 11 august 2015, 16:52)

  bogdan1477 [utilizator]

  Romania e republica si as pune pariu pe oricit ca nu va deveni monarhie in urmatorii 50 de ani. Sunt prea multi cei care au fost indsoctrinati cu ideea ca regele e rau si monarhia saraceste romania. Si atunci, care e marea diferenta intre a fi a treia roata la succesiunea la tronul care nu exista si a nu fi? Junele respectiv a si spus ca felul in care intelege el sa-si traiasca viata nu e compatibil cu rigorile monarhiei. Deci, de ce facem atita vilva pe un subiect total neinteresant?
 • +9 (9 voturi)    
  :)) (Marţi, 11 august 2015, 18:07)

  ember [utilizator]

  astia se cred in game of thrones.
  • 0 (0 voturi)    
   :)) (Joi, 13 august 2015, 1:00)

   MarcelDogaru [anonim] i-a raspuns lui ember

   Asta-i buna! Imi place :))
 • +3 (5 voturi)    
  excluderea principelui Nicolaie (Marţi, 11 august 2015, 19:24)

  Budai Georgel [anonim]

  E pacat ca se intampla aceste fapte.Asa isi "onoreaza" tara, Regele Mihai?

  Traim vremuri grele.Romania se degradeaza pe zi ce trece.

  Nu cred ca ne mai revenim vreodata.

  Era candva:"Monarhia salveaza Romania".

  Oare?...

  George
 • +2 (4 voturi)    
  comunisti (Marţi, 11 august 2015, 21:50)

  gopo111 [utilizator]

  inca fac cartile, o sa fie unul ales care e "agreat" de comunisti de la bucuresti, ca altfel nu se poate
 • +5 (5 voturi)    
  ca la cioaba (Miercuri, 12 august 2015, 8:51)

  ion [anonim]

  ce mi-e cioaba , ce mi-s astia ....
  • +5 (5 voturi)    
   adevaru' e (Miercuri, 12 august 2015, 9:29)

   gogu tigan evreu homosexual [anonim] i-a raspuns lui ion

   adevaru' e ca cioaba are mai multi supusi decat mihaita.
 • +3 (5 voturi)    
  Eu imi pusesem,totusi,speranta in Nicolae (Miercuri, 12 august 2015, 9:42)

  nicolae [anonim]

  ..ca,la un moment dat, v-a devein rege - bineinteles nu regale Romaniei,caci,totusi,este mai greu cu rege intr-o republica - nu de alta,insa daca Romania,ca republica, ar avea si un rege, I-am adduce,de exempl, pe francezi intr-o stare de confuzie,dar si pe engleji: republica(mareatza vatra) cu rege? Regat cu presedinte? Insa confuzia cea mai mare este tot 'Duda fara shosete'.In mod sigur il roade ceva pe Duda!!!
 • +2 (2 voturi)    
  Sfidarea Romaniei si romanilor (Miercuri, 12 august 2015, 15:08)

  Teodor GHITESCU [anonim]

  Constitutia Romaniei nu consemneaza nici o structura de tipul "Coroana Romaniei", "regi", casa regala, printi si printisori si alte asemenea titluri nobiliare! Ne indreptam spre democratie sau spre evul mediu? Cred ca nerespectarea prevederilor constitutionale si transmiterea de informatii privind structuri socioecomice si statale inexistente este un afront adus democratiei si statului de drept (daca mai putem vorbi de asa ceva in ultimii 26 de ani)! Retragerea unui drept inexistent (succesiune la "Coroana Romaniei") este si mai grava!
  Dar ce sa ne miram, ca avem si un IMPARAT AL ROMILOR!
  • 0 (0 voturi)    
   Hmmm (Joi, 13 august 2015, 0:58)

   Marius [anonim] i-a raspuns lui Teodor GHITESCU

   Si noi mai vorbim de regele Cioaba :). Acelasi lucru e si la asta :)
 • 0 (0 voturi)    
  Radu (Luni, 17 august 2015, 13:39)

  Florin [anonim]

  Idiotilor,Radu poarta mocasini.E vara,e intr-o incapere,isi viziteaza socrii.Mocasinii se poarta cu sosete invizibile,ADICA sosete care nu depasesc mocasinii,deci nu se vad.O fi gay,dar nu are relevanta observatia voastra legata de cum e imbracat si incaltat.Stau si ma intreb oare cati idioti au crezut ca nu port sosete,cand eram incaltat cu mocasini ???


Abonare la comentarii cu RSS

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version