Vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cu disconfort termic accentuat (indicele temperatura-umezeala ITU urmand a atinge si depasi pragul critic de 80 de unitati) in sudul si sud-estul tarii, local in regiunile vestice si izolat in centru si in est, informeaza Mediafax.

Bucuresti

Vremea se va mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cand temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 36 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 18...20 de grade.

Munte

Cerul va fi variabil, cu unele innorari indeosebi ziua, mai ales in zona Carpatilor Occidentali si Meridionali, unde insa doar pe arii restranse se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul averselor. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua anterioara.

Mare

Vremea va fi predominant frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla moderat cu unele intensificari temporare, in special ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre de 21 si 23 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 24 si 26 de grade.