Un barbat din comuna vasluiana Pogana, de 35 de ani, a fost ranit grav dupa ce a fost implicat intr-o bataie cu furci si topoare petrecuta marti seara, intre doua familii, pe fondul unor neintelegeri mai vechi, scrieestnews.ro.

"Din cate am inteles, Cornel Calin a mers acasa la Vasile Stupu impreuna cu un frate de al sau si cu fiul pe care chipurile l-ar fi agresat Stupu. Toti trei aveau la ei topoare, asa ca va dati seama ca in momentul in care i-a vazut asa inarmati ca la rascoala, Stupu a reactionat si el. Omul era acasa, repara ceva la un tractor cand s-a trezit cu cei trei indivizi inarmati cu topoare. Unul din cei din familia Calin a intrat chiar in curtea lui Stupu si de aici a inceput tot scandalul sau mai bine zis bataia dintre ei", a declarat Marcel Gifu, primarul comunei Pogana pentru estnews.ro.

Stupu, ajutat cei doi fii ai sai (in varsta de 20 de ani, respectiv 15 ani)a reusit sa le faca fata agresorilor. In timpul altercatiei, se pare ca acesta ar fi reusit sa-l dezarmeze pe Calin si sa-l loveasca in cap cu propria-i secure, si chiar sa-l injunghie in fund cu o furca.

Cornel Calin a ajuns la Spitalul de urgenta din Barlad unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio - cerebral si o plaga fesiera intepata.