Politistii si procurorii DIICOT fac perchezitii, marti, in canalizarea de la Gara de Nord din Capitala, pentru prinderea membrilor unei grupari de traficanti de droguri, condusa de Florin Hora, cunoscut ca "Bruce Lee", 45 de persoane urmand sa fie duse la audieri, potrivit unor surse din Politie, citate de Mediafax. Potrivit surselor citate, Florin Hora, zis "Bruce Lee", cunoscut ca liderul oamenilor strazii din Capitala, a infiintat o grupare de trafic de metadona si ecstasy, formata exclusiv din persoane fara adapost, care stau in canalele din zona Garii de Nord.

Ancheta a fost inceputa in urma cu aproximativ un an, dupa ce mai multi oameni ai strazii au fost prinsi in flagrant, in timp ce vindeau stupefiante.

In urma perchezitiilor, politistii au stabilit ca membrii gruparii conduse de Florin Hora au o situatie financiara buna, cu toate ca locuiesc in canalizarea de la Gara de Nord. Acestia si-au amenajat in canal adevarate locuinte de lux, in care au canapele din piele si televizoare de ultima generatie.

In plus, Hora ar fi acumulat o avere considerabila, care i-ar fi permis chiar sa-si construiasa o vila, acesta preferand insa sa sta in continuare in canal, pentru a-si putea coordona oamenii.

Florin Hora si alte 44 de persoane urmeaza sa fie duse pentru audieri la sediul Sectiei 3 de Politie.