Universitatea Politehnica din Bucuresti anunta ca a introdus o regula noua, la admiterea la facultate din acest an: studentii din anul I vor fi cazati in caminele universitatii cu prioritate. Institutia de invatamant superior are aproximativ 15.000 de locuri de cazare, ceea ce inseamna ca "UPB poate aviza favorabil peste 90% din solicitarile de cazare ale studentilor", se arata intr-un comunicat remis HotNews.ro.

"Conducerea Universitatii Politehnica din Bucuresti a aprobat, ca regula generala pentru cele 15 facultati ce o compun, cazarea cu prioritate a studentilor din anul I", anunta institutia de invatamant superior, intr-un comunicat remis HotNews.ro.

Universitatea Politehnica din Bucuresti (UPB) informeaza ca are aproximativ 15.000 de locuri de cazare, in 26 de camine care sunt repartizate in 2 complexe - Campus Regie si Campus Leu. "Dat fiind numarul insemnat de locuri de cazare, UPB poate aviza favorabil peste 90% din solicitarile de cazare ale studentilor", precizeaza institutia.

Universitatea anunta de asemenea ca studentii pot sa desfasoare programe de voluntariat, care ii pot ajuta si la angajare, dar si la obtinerea de puncte de credit de studiu suplimentare.