Un taximetrist care a intrat cu masina pe o plaja din Mamaia, fiind filmat de turisti, a fost amendat de Politia Rutiera cu 15.000 de lei si a fost concediat de sefii firmei, carora le-a spus ca un client ii ceruse sa il duca pana la sezlong cu masina, informeaza Mediafax.

Un taximetrist a fost filmat, vineri, cu telefonul mobil, de turistii aflati pe o plaja din nordul statiunii Mamaia, in timp ce gonea cu masina pe nisip, la limita dintre mare si plaja.

Inregistrarea a ajuns in presa si apoi la Politie, in scurt timp taximetristul fiind identificat. Acesta, un barbat in varsta de 42 de ani, din Medgidia, fusese angajat de numai o luna la o firma de taximetrie din Constanta. El si-a pierdut imediat locul de munca, dar inainte de a fi concediat le-a spus sefilor ca a fost solicitat de un client care a dorit sa fie dus cu masina pana la sezlongul de pe plaja.

In plus, in urma vizionarii imaginilor, taximetristul a fost sanctionat si de politistii rutieri, cu o amenda in cuantum de 15.000 de lei.

Politistii spun ca el are posibilitatea de a contesta sanctiunea sau poate plati 5.000 de lei in interval de 48 de ore.